VIESPAR.ro - un proiect ROMANESC care iti aduce BANI

VIESPAR este o afacere romaneasca, o platforma GPT (Get Paid To) care te plateste cand rezolvi anumite mini-joburi (task-uri).

Nu trebuie sa-ti instalezi nimic pe calculatorul tau si poti lucra de acasa sau de la birou. La inscriere primesti 5$.

Ce trebuie sa faci?
1. Iti faci cont (gratuit). Pentru inscriere, click AICI.
2. Vei primi in contul personal anumite mini-joburi
3. Rezolvi aceste mini-joburi, iar banii vor fi virati in contul tau Viespar.

Task-urile sunt simple si nu iti ia mai mult de 3 minute sa rezolvi unul. Ce presupune un task? De exemplu sa cauti un site pe Google utilizand un anumit cuvant cheie, sa spui pe ce loc in Google se gaseste site-ul respectiv, ce cod fiscal are firma respectiva, care este cel mai ieftin produs, care este numarul de telefon al firmei, etc.

Foarte important: sistemul va aloca taskuri in mod automat, pe criterii de performanta. De exemplu, primesti prioritate in alocarea de taskuri daca ai profilul completat corect si complet, daca ai inceput deja sa-ti formezi o echipa sau daca ai rezolvat deja in mod corect taskuri care ti-au fost alocate de sistem. Dupa rezolvarea unui numar relevant de taskuri, sistemul iti va genera o nota (indicele general de reputatie), in baza careia se va determina frecventa cu care iti vor fi alocate taskuri noi.


Indicele general de reputatie va creste sau va scadea in timp real, in functie de o serie de parametri. Spre exemplu, daca iti sunt atribuite de sistem taskuri pe care accepti sa le rezolvi, dar nu le completezi, acest indice scade, lucru care va atrage dupa sine diminuarea probabilitatii ca sistemul sa-ti aloce un task nou in perioada urmatoare. 


Cum se primesc banii castigati?
Pentru incasarea banilor acumulati in contul Viespar.ro este necesar sa atingi pragul minim de 100 USD, dupa care sa trimiti o solicitare de plata pe adresa de e-mail plati@viespar.ro pana in data de 15 a lunii in curs. Banii sunt platiti catre tine in termen de 7 zile. Daca intr-o luna nu acumulezi suficienti bani pentru extragere, suma se trasnfera pe luna cealalta, astfel incat nu pierzi nici un cent. 

Vrei sa te inscrii? Click AICI.


2 comentarii:

  1. cateva dovezi de plata http://www.viespar.ro/povesti-de-succes

    RăspundețiȘtergere

  2. O metoda buna de a face bani gasesti pe http://www.bani-pe.net/

    RăspundețiȘtergere

Te rog sa-mi lasi un mesaj mai jos.