Noutati

Intrucat am ceva vreme de cand utilizez site-urile PTC si pot sa spun ca mi-am facut o parere despre ele, as vrea sa impartasesc cu tine cateva lucruri:

  • Am avut parte, de-a lungul timpului, de site-uri PTC bune si rele. (Cele bune sunt cele care rezista in timp si care platesc, iar cele rele sunt cele care promit la inceput si apoi ori dispar brusc ori nu platesc in vecii vecilor = scamuri).
  • De curand JPHF a devenit scam, ba chiar a disparut si cred ca si PaidMailz e scam, desi era unul din site-urile mele de incredere.
  • Pe de alta parte, am descoperit cateva site-uri care platesc, unele m-au platit si pe mine (AdPtc, IncraseBux, MyBux.me, Incentria).
  • Daca vrei sa incerci un astfel de "lucru la domiciliu", te sfatuiesc sa faci cateva cercetari inainte de a te inscrie. (Exista site-uri specializate care se ocupa cu investigarea site-urilor PTC, de unde poti afla daca un site PTC merita sau nu sa te inscrii. De asemenea, te poti informa de pe blogul meu sau de la oricine altcineva care utilizeaza site-urile PTC daca un site e de incredere sau nu.)
  • Nu te inscrie niciodata la un site PTC care plateste mai mult de 1 cent pe reclama vizionata si are mai mult de 5 reclame zilnice.
  • Evita sa te inscrii la un site PTC daca are "first cashout" mai mare de 2 dolari. Exista riscul ca pana strangi tu banii pentru cashout, site-ul sa devina scam sau sa dispara.
  • Pentru ca timpul nu-mi mai permite sa stau asa mult la calculator si sa tot dau clickuri (si uneori sa le dau degeaba pentru ca site-ul devine intre timp scam), am facut o selectie a acestor site-uri PTC cu care am lucrat pana acum. Prin urmare, intentionez sa imi iau banii de la cele la care sunt aproape de cashout, sa renunt la cele care platesc foarte putin pe reclama vizionata, la cele la care ajung foarte greu la minimul de plata, la cele care au foarte multe reclame zilnice (deci mananca timp pana dai click pe toate). In felul acesta, voi ramane doar cu cateva site-uri de incredere (sper), iar timpul ramas o sa-l canalizez catre altceva.
  • Ramane la latitudinea ta, daca vrei sa procedezi ca mine sau daca vrei sa continui cu cat mai multe site-uri PTC.



Iata mai jos o lista cu site-urile PTC pe care le folosesc si  pentru fiecare in parte am trecut cati centi poti face pe zi (doar din clickurile tale, fara clickurile referalilor tai):

Site-uri PTC pe care le voi pastra:
  1. NEOBUX          4 - 5 centi/zi (plata se face la 2, 3, 4, 5, 6, 7 ,8, 9, 10 dolari)
  2. IncraseBux         3.5 centi /zi (plata se face la 2, 5, 7, 10 dolari)
  3. MyBux               1.5 - 2.5 centi/zi (plata se face la 2 dolari)
  4. AdPtc                 1.5 - 1.7 centi/zi (plata se face la 1 dolar)
  5. Incentria              1.5 - 1.7 centi/zi (plata se face la 1 dolar)
  6. Donkeymails        1 - 1.5 centi/zi (plata se face la 1 dolar)
Daca vrei sa te inscrii la vreunul din ele, iti recomand sa intri pe pagina "Site-uri PTC care platesc"; ai acolo pentru fiecare in parte un banner pe care trebuie sa dai click daca vrei sa te inscrii si vei deveni referalul meu.


 Site-uri PTC la care voi renunta:
  1. HKBuzz               1-3 centi HKD/zi
  2. TrekPay               1 - 1.5 centi/zi
  3. PalmBux               1 - 2 centi/zi
  4. UcBux                  0.9 - 1.2 centi/zi
  5. Easyhits4u         0.03 centi/pagina surfata (depinde cat de mult surfezi)
  6. No-minimum         0.5 - 1 cent/zi
  7. Paidtoclick.in        1.5 - 3 centi/zi
  8. MatrixMails          0.5 - 1.5 centi/zi

5 comentarii:

  1. mmm...nu prea am incredere.In seara asta ma voi loga si eu pe-un site sa vedem ce iese.
    http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=partas
    Inca nu stiu nimic, dar ma voi documenta.Ce poti spune??? Se merita sau nu???

    RăspundețiȘtergere
  2. M-am logat pe NeoBux, am $ 0,030.Dar banii cum vin, oricum nu am avut timp sa citesc tot, ma voi documenta mai pe seara.
    Dar as mai vrea putin ajutor de la tine, daca se poate.

    RăspundețiȘtergere
  3. AWSurvey este scam, te sfatuiesc sa nu-ti pierzi vremea cu el.

    Ema, banii de la Neobux ii poti scoate cand strangi 2 dolari. Trebuie sa ai cont PayPal sau AlertPay. Gasesti detalii la mine pe blog despre aceste conturi sau aici http://georgia-paypal-alertpay.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  4. georgia, cam in cat timp strangi 2$ pe neobux? eu am $0.120, si am contul de vreo 2 zile.

    RăspundețiȘtergere
  5. Oana, in primele 30 de zile de la inscriere nu ai voie sa-ti faci referali directi. Asta inseamna ca in aceasta perioada vei face bani doar din clickurile tale, adica 4 reclame pe zi a cate 1 cent fiecare = 4 centi pe zi. Deci vei strange 2 dolari in 50 de zile. Dar, repet dupa 30 de zile iti vei putea aduce referali directi si atunci lucrurile vor sta altfel. :)

    RăspundețiȘtergere

Te rog sa-mi lasi un mesaj mai jos.